WWW.DIESELCLUBSWEDEN.SE


Aktuellt datum och tid: 23 september 2018, 17:45

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme [ Sommartid ]
Ny tråd Denna tråd är låst, du kan inte redigera inlägg eller besvara den.  [ 1 inlägg ] 
Författare Meddelande
 Inläggsrubrik: Forumets regler
InläggPostat: 26 februari 2008, 23:12 
Offline

Blev medlem: 6 december 2006, 00:44
Inlägg: 1288
Ort: Norrtälje
Forumets regler

Att registrera sig på detta forum är gratis! Vi insisterar på att du följer forumets anvisningar och regler angivna nedan.

För att du ska kunna använda dig av våra interaktiva tjänster på diselclubsweden.se behöver du ett personligt användarkonto. Då behövs förutom ditt namn även din e-postadress för att de som läser dina inlägg ska kunna svara dig personligen.
Nödvändiga personuppgifter finns tillgängliga även för andra besökare.

Profilen skall innehålla ( för att bli godkänd ): Namn, vill man inte skriva in hela namnet så duger förnamnet, men ett namn skall finnas skrivet. Giltig E-post adress ( lösenord mailas ut ). Stad var man kommer ifrån alt var någonstans i sverige man befinner sig om man absolut inte vill skriva in stadsnamnet. Profil som ej är ifylld till enligt ovan kommer att tas bort om den ej fylls i efter uppmaning.

Du får inte lämna ut ditt användarnamn och lösenord till person som ej har rätt att skriva inlägg för din räkning. Du ska i övrigt iaktta största omsorg så att dina kontouppgifter ej röjs för obehöriga eftersom du är personligt ansvarig för allt som skrivs från ditt användarkonto.

Glöm därför inte att logga ut när du lämnar datorn och var extra aktsam om du exempelvis använder datorn i offentlig miljö. Tips! Glöm inte att ändra lösenord med jämna mellanrum så att inte andra kan logga in och använda ditt konto.

Du kan själv ändra dina personuppgifter och annan information på sidan för personliga inställningar. Önskas uppsägning av konto, kontakta oss kontakt@dieselclubsweden.se Uppge namn, användarnamn och lösenord för kontot som skall tas bort.

Vi accepterar inte meddelanden innehållande, eller hänvisningar till sådana uppgifter som uppvigling, hets mot folkgrupp, pornografi, olaga våldsskildringar, förtal och personliga angrepp samt publicering av personuppgifter. Dessutom får det inte förekomma material som inkräktar på annans rättigheter, till exempel upphovsrättsligt skyddat material eller annans skyddade varumärke, firma eller annat kännetecken utan tillstånd från rättighetsinnehavaren. Du får inte efterlysa sådant material. Massutskick (spamming) är inte tillåtet.

Annonstorget är endast öppet för privatpersoner och klubbens sponsorer. Det är ej tillåtet för företag, eller person som agerar som representant för ett företag att marknadsföra sina produkter eller tjänster utan avtal med Diesel Club Sweden. Detta gäller HELA forumet.

Allt som kan anses vara otillåten reklam tas bort utan förvarning

Tänk på att hålla en öppen attityd och tolerant hållning gentemot andra besökare, kort sagt visa samma hänsyn som du skulle vilja att andra besökare visade dig. Vårda språket. Tävlingar i förolämpningar, angrepp på personer eller företag, könsglosor och svordomar håller vi någon annanstans. Vi förbehåller oss rätten att radera vilket meddelande som helst av vilken anledning som helst som vi bedömer strider mot reglerna.

Tänk på att det du skriver kan vara glasklart för dig men ändå missuppfattas av dem som läser det du skrivit. Ironi och oskyldiga skämt kan av en mottagare uppfattas som stötande. Ett sätt att förtydliga det du menar är att använda så kallade smileys.

Håll dig till ämnet. De allra flesta här söker svar på sina frågor, lösningar på sina problem och kontakt med likasinnade. Svara, följ upp och förtydliga. Användning av forumet för privat konversation är inte tillåtet. Forumet är avsett som ett publikum och därför skall meddelanden skrivas i den publika andan.

OBS! Vi tycker inte om att tillrättavisa i onödan, men för att ett forum av det här slaget ska fungera måste vi ha enkla och klara regler. Vi har det för allas bästa. Det är trots allt vi tillsammans som bygger ett intressant och innehållsrikt diskussionsforum

Vi förbehåller oss rätten att upphäva ditt användarkonto om dessa regler inte kan efterföljas och varning/påpekande ifrån moderator ej hörsammas.

Väl mött på vårt Forum
Styrelsen Diesel Club Sweden


Upp
 Profil  
 
Visa inlägg nyare än:  Sortera efter  
Ny tråd Denna tråd är låst, du kan inte redigera inlägg eller besvara den.  [ 1 inlägg ] 

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme [ Sommartid ]


Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst


Du kan inte skapa nya trådar i denna kategori
Du kan inte svara på trådar i denna kategori
Du kan inte redigera dina inlägg i denna kategori
Du kan inte ta bort dina inlägg i denna kategori
Du kan inte bifoga filer i denna kategori

Sök efter:
Hoppa till:  
POWERED_BY
Swedish translation by Peetra & phpBB Sweden © 2006-2011