WWW.DIESELCLUBSWEDEN.SE


Aktuellt datum och tid: 28 juli 2014, 18:24

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme [ Sommartid ]




Ny tråd Svara på tråd  [ 5 inlägg ] 
Författare Meddelande
InläggPostat: 10 juli 2011, 12:07 
Offline

Blev medlem: 19 september 2010, 17:13
Inlägg: 4
Ort: Trönö
hej!

Peugeot 407 2.0 HDI SW 05:a

Direkt efter start så är den pigg och turbon hjälper till vid acceleration men när jag varit upp i lite fart, saktar ner och ska sedan accelerera igen är det som om man drar en tung husvagn. Helt orkeslös och accelererar som en snigel på alla växlar. Var in på verkstad och de bytte pedal, pedalgivare, switchkit för 5000:- !! Men till mitt förtret så återkom samma fel när jag tog hem den från verkstaden samma dag. Jag felsökte själv och fick kod p1351. Någon som vet vad det kan vara för fel?
Det räcker att vrida av tändningen och vrida på igen så fungerar den som vanligt men felet återkommer nästan direkt.

MVH

Fredrik


Upp
 Profil  
 
InläggPostat: 16 juli 2011, 09:58 
Offline
Användarvisningsbild

Blev medlem: 11 juni 2011, 08:42
Inlägg: 276
Ort: Karlskrona
tror att den betyder glödstift krets någonting ska kolla det noga när jag kommer till jobbet. du behövde väl inte betala för en reparation som inte fungerade? är det partikel filter på den?

_________________
Peugeot Boxer 2,8hdi powerd by T.M Chiptuning
Abelco xc25
Reanult Kangoo
Volvo 945 TDI


Upp
 Profil  
 
InläggPostat: 18 juli 2011, 19:23 
Offline
Användarvisningsbild

Blev medlem: 11 juni 2011, 08:42
Inlägg: 276
Ort: Karlskrona
Kollade i autodata den koden fans inte dubbel kolla
Dem igen. Är det den med siemens pump?

_________________
Peugeot Boxer 2,8hdi powerd by T.M Chiptuning
Abelco xc25
Reanult Kangoo
Volvo 945 TDI


Upp
 Profil  
 
InläggPostat: 26 november 2012, 13:25 
Offline

Blev medlem: 23 november 2012, 15:53
Inlägg: 1
Ort: Lerum
Hej. jag lyfter denna tråden för jag har precis samma fel på min 407 HDi -05.a

Har du fått ordning på din bil?
Kan du i så fall kort beskriva vad som var fel?

Jag har provat att lämna in bile på en verkstad i Alingsås, men efter 2 dagar hade dom ingen
vettig förklaring utan ville börja byta delar för massa 1000 lappar.


Upp
 Profil  
 
InläggPostat: 27 maj 2013, 17:37 
Offline

Blev medlem: 19 september 2010, 17:13
Inlägg: 4
Ort: Trönö
Oj här har det varit aktivitet ser jag. jag har varit frånvarande hur länge som helst. Hoppas det löste sig, det gjorde det för mig men de bytte delar som inte hjälpte och som jag fick betala för (vad gör man?). Nu vet jag inte på rak arm vad det var för givare de bytte som till slut hjälpte (kan kolla upp). Antar att du fått ordning eller sålt bilen.


Upp
 Profil  
 
Visa inlägg nyare än:  Sortera efter  
Ny tråd Svara på tråd  [ 5 inlägg ] 

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme [ Sommartid ]


Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst


Du kan inte skapa nya trådar i denna kategori
Du kan inte svara på trådar i denna kategori
Du kan inte redigera dina inlägg i denna kategori
Du kan inte ta bort dina inlägg i denna kategori
Du kan inte bifoga filer i denna kategori

Sök efter:
Hoppa till:  
POWERED_BY
Swedish translation by Peetra & phpBB Sweden © 2006-2011